Afbeelding
E. Veldman

Jong en Ervaren: teams Badmintonclub ‘t Slot halverwege de competitie

20 november 2023 om 11:24 Sport Deel je nieuws

Halverwege de competitie maakt BC ‘t Slot de balans op van haar prestaties, met drie seniorenteams en een jeugdteam die op verschillende niveaus meespelen. 

Het jeugdteam, voor de eerste keer in deze samenstelling, ervaart wellicht nog wat zoekwerk naar winstpunten, maar wat ontbreekt aan resultaten wordt ruimschoots gecompenseerd door het plezier en de goede ervaring die het team opdoet.

Het herenteam, debuterend op het 6e divisieniveau, bevindt zich momenteel op een respectabele 5e plaats in de ranglijst. Een veilige positie om op verder te bouwen in de tweede ronde van de competitie.

Team 2, opererend op het 7e divisieniveau, plukt de vruchten van de ervaring die in voorgaande jaren is opgedaan tijdens competitiewedstrijden en toernooien. Met trots bezetten zij momenteel de 4e positie, een resultaat dat de inzet en toewijding van het team weerspiegelt.

BC ‘t Slot, Team 1, deelt momenteel de koppositie in de poule op het 6e divisieniveau. Het team zet alles op alles om aan het einde van de speelrondes het kampioenschap binnen te halen. De schouders gaan eronder om te laten zien dat zij  als winnaars uit de competitie gaan komen.

Met nog vele wedstrijden voor de boeg, beloven de komende speelrondes spannende en uitdagende confrontaties voor BC ‘t Slot. Eind januari kunnen alle conclusies worden getrokken.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie