Badminton in odijk

3 juni 2023 om 20:36 Sport Deel je nieuws

Dit jaar 2 deden 2 teams van BC Krommerijnstreek voor t eerst mee met de landelijke dubbelcompetitie. Het team van Michelle Selier, Wouter Harink , Hans van Alfen en Ruud Puppels is kampioen geworden in hun poule. De laatste wedstrijd kon na een aantal pittige driesetters gewonnen afgesloten worden. Het andere team van Maja Groenhof,  Evert van Holland en Clemens van Wiggen werd knap 2e in hun poule. Ze werden helaas net geen kampioen.

In mei werden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de mix gespeeld. Er waren 2 poules samengesteld van 6 mixkoppels waarin leuke wedstrijden werden gespeeld. In poule B eindigden Vanessa Glaser en Yvo van Vuuren/Niels Beringen op de 3e plek. Ellen Bakkenes en Gérard Henzen eindigden als 2e. En Sylvia Reitz en Sjaak Oostveen zijn poule winnaar geworden. In de A poule werden Michelle Selier en Willem Prins 3e. Annette Vos en Ruben Bouwman werden 2e. En Choey Tiebnamang en Gerrit Brenk werden 1e. Ze leverden slechts 2 sets in.

Eind juni is er voor de leden een bbq waarmee een geslaagd seizoen afgesloten wordt. Heb je zin om ook eens een keertje te komen badmintonnen kom dan gerust eens langs op woensdagavond of vrijdagavond in juni of na de zomervakantie. Er zijn leenrackets beschikbaar. Kijk op de website voor meer informatie www.bckrommerijnstreek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie