Op de foto: DS 1, DS 2, HS 1 en Remco de Vries
Op de foto: DS 1, DS 2, HS 1 en Remco de Vries Férenc Hutjens

Gezellige sponsordag brengt de vereniging samen

31 maart 2023 om 15:01 Sport Deel je nieuws

De thuisdag op zaterdag 25 maart bij Bourgondië Volleybal in Wijk bij Duurstede stond in het teken van de nieuwe sponsor. Aan het begin van dit seizoen werd I-share Consultancy Services BV uit Bunnik. al gepresenteerd als hoofdsponsor voor de komende drie jaar, des te leuker was het om I-share op een druk bezochte thuisspeeldag in het zonnetje te zetten. 

I-share kwam niet met lege handen en had verschillende leuke ‘goodies’ meegenomen. Er was een prijsvraag bedacht, zodat iedereen kans had om de goedgevulde goodiebag te winnen. De prijsvraag luidde als volgt: ‘’Wat is het totaal aantal set punten dat Dames 1 in het nieuwe wedstrijdshirt heeft gescoord?’’ De prijsvraag werd gewonnen door drie leden en zij ontvingen een goodiebag!

Met negen wedstrijden op het programma, was er van alles te zien. Maar de belangrijkste wedstrijd deze dag was die van Bourgondië MC 1. Zij hoefde nog maar één setje te winnen om het kampioenschap al voor het einde van het seizoen binnen te slepen. Zo gezegd, zo gedaan, want nadat de spanning van de eerste set eruit was gespeeld wonnen de meiden de tweede set met 25 – 17 van Cito MC 2. Het kampioenschap is dus al binnen en wordt over een paar weken gevierd met een teamuitje en natuurlijk een welverdiende taart. Gefeliciteerd meiden en trainers Paul en Renske!

Voor aanvang van de wedstrijden van DS 1 en HS 1, was er een moment met de sponsor. Remco de Vries, directeur van I-share én tevens oud-voorzitter van Bourgondië was aanwezig voor een fotomoment. Deze werd gemaakt in het nieuwe wedstrijdtenue en bij de banner die sinds kort te bewonderen is in de sporthal. 

Na de wedstrijden was het zoals altijd bij Bourgondië weer een gezellige drukte in de kantine. De teams blijven dan gezamenlijk eten en een drankje doen. Waarvoor wij onze vrijwilligers elke week weer dankbaar zijn! Het was een geslaagde sponsordag, waarin de vereniging werd samengebracht.

Wil je ook komen volleyballen bij een gezellige vereniging? Twijfel dan niet langer en kom een keertje kijken op een thuisspeeldag of kom vrijblijvend (en gratis!) meetrainen. Van jeugd tot recreanten, en van 4e klasse tot 1e klasse (senioren), het kan allemaal bij Bourgondië. Bekijk onze website voor meer informatie: bourgondie.net

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie