Afbeelding
Walk & Dance to Fight Cancer Twente

Wandelen én dansen voor het goede doel? Dat kan bij de Walk & Dance to Fight Cancer!

3 maart 2023 om 12:29 Sport Deel je nieuws

Hou jij van dansen én van Wandelen? Dan kun je daar iets moois mee doen. Je maakt een wandeling langs forten en waterlinies én kunt dansen op lekkere beats om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Dat lijkt ons win-win! 

Stichting Fight cancer & restaurant Vroeg halen de Walk & Dance to Fight Cancer naar Bunnik. Op Hemelvaartsdag 18 mei kun je meedoen aan de wandeling van 25km of de verkorte familiewandeling van ongeveer 10km. De dag start rond 10.00 uur voor de langste afstand en om 13.30 start de familiewandeling. Deze wandeling neemt je mee langs verschillende forten en waterlinies. Uiteraard volledig verzorgd met hapjes en vertier op de route. 

Ben je eenmaal uitgewandeld? Dan staat bij Restaurant Vroeg de dansvloer al op je te wachten. Het ingezamelde geld gaat via Stichting Fight cancer naar het onderzoek van prof. Friso Calkoen (Prinses Máxima Centrum en UMC). Dit onderzoek richt zich op een revolutionaire vorm van immunotherapie (CAR T-celtherapie) geschikt maken voor toepassing bij kinderkanker. 

Aanmelden kan individueel maar ook met vrienden, familie of collega’s.

Meld je snel aan via www.walkanddance.nl/vb,of doneer. 

Zet je onmacht om in kracht en wandel én dans mee!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie