Jeu de boules baan bij SV Odijk
Jeu de boules baan bij SV Odijk Jesper Oele

Jeu de Boules voor ouderen

21 mei 2021 om 11:58 Sport Deel je nieuws

Een studente van het sportacademie Amersfoort nodigt inwoners uit de omgeving van Odijk uit om bij het dorpshuis gezellig een potje jeu de boules te komen spelen.

Zaira is een student van het sportacademie Amersfoort. Het Sportacademie Amersfoort heeft een samenwerking met Bunnik Beweegt. Zo komen er elke dinsdag studenten naar onze gemeente om leuke projecten op te zetten voor de inwoners en organisaties. Samen met Bunnik Beweegt wil Zaira graag iets betekenen voor de ouderen. Vanaf dinsdag 25 mei om 10.00 uur zal zij wekelijks aanwezig zijn om samen met geinteresseerde ouderen jeu de boules te spelen. De mensen mogen natuurlijk hun eigen jeu de boules ballen meenemen, maar voor de gene die geen ballen hebben zijn er ballen aanwezig. 

Het idee is dat naarmate de maatregelen omtrent corona het toelaten we na afloop een kop koffie met elkaar te drinken in het Dorpshuis. De kosten van de koffie zijn voor eigen rekening, maar deelname is gratis!

Wilt u ook graag (op gepaste afstand) weer wat bewegen en met mensen in contact komen? Kom dan vanaf a.s. dinsdag naar het dorpshuis! Heeft u vragen, dan kunt u altijd even mailen naar info@bunnikbeweegt.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie