Eveline van der Pas, Ton van Hekezen, Judith Roovers, Nienke Lokhorst in de voorbereiding voor het EK.
Eveline van der Pas, Ton van Hekezen, Judith Roovers, Nienke Lokhorst in de voorbereiding voor het EK. Hockeyclub Kromme Rijn

Bunnikse hockeyers naar EK hockey veteranen

14 juli 2019 om 07:30 Sport

BUNNIK Maar liefst vier Bunnikse hockeyers van Hockeyclub Kromme Rijn gaan deze zomer naar het EK voor veteranen! 22 juli tot en met 30 juli wordt in Rotterdam het Europees Kampioenschap Hockey voor veteranen georganiseerd. Spelers van 35 tot 50 jaar doen per land mee in leefstijdsklasses van 5 jaar.

De hockeybond heeft als credo "een leven lang hockey". HC Kromme Rijn doet daar goed aan mee en heeft een actieve en succesvolle groep veteranen. Eveline van der Pas is trainster bij HC Kromme Rijn en tevens trainer van het Nederlands Dames team 45+. In dat team spelen Judith Roovers en Nienke Lokhorst mee, beide speelsters van dames Veteranen A. Ton van Hekezen speelt in Bunnik bij Heren Veteranen A en doet mee met het Heren team van de 45 plussers. Ton en Nienke hockeyen niet alleen zelf, zij zijn ook als trainer actief bij de club.

Hockeyclub Kromme Rijn faciliteert de Nederlandse teams door regelmatig de accommodatie ter beschikking te stellen voor trainingen en wedstrijden. Ook scheidsrechter Hedda Brink draagt haar steentje regelmatig bij. Spelers uit het hele land leren zo deze jonge club op een positieve manier kennen.

De club zoekt nog veteranen bij de dames (Veteranen B) en de heren (Veteranen A en B). Inlichtingen via de website www.hckrommerijn.nl.


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie