Start Bunniks Ride
Start Bunniks Ride Geerke Vermeulen

BUNNIKS RIDE 2019

Sport/sport Deel je nieuws

FIETS OOK MEE MET BUNNIKS RIDE EN STEUN HET PRINSES MAXIMA CENTRUM

Op 15 september 2019 wordt de derde editie van Bunniks Ride georganiseerd, de gezelligste fietstocht van Nederland. Dit jaar met twee fietstoertochten voor toerfietsers en drie voor wielrenners. Voor de allerkleinsten wordt er ’s-middags een ‘race’ met loopfietsjes georganiseerd. Door mee te fietsen helpt iedereen mee geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.
Wielrenners fietsen in groepen, onder leiding van een wegkapitein. De toerfietsers ontvangen een routebeschrijving en kunnen de routes zelfstandig en in eigen tempo fietsen. Gekozen kan worden voor afstanden van 25 of 50 km voor toerfietsers en 75, 100 of 150 km voor wielrenners.

Start en finish
De start en finish zijn bij de winkel van C-VIS. Voor gratis koffie en koek wordt gezorgd. Bij de finish is worden alle deelnemers getrakteerd op kibbeling en een drankje. DJ Jeroen zorgt voor muziek en in de middag maken we van het centrum een gezellig finishplein.

Het Prinses Maxima Centrum
Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen en hun ouders te maken met kanker. Op dit moment geneest ca. 80%. Dat betekent helaas dat er ieder jaar meer dan 100 kinderen overlijden. Het PMC wil een versnelling aanbrengen in het onderzoek naar en de behandeling van kinderen met kanker. Hiervoor is geld nodig, véél geld. We roepen de deelnemers op om (ludieke) sponsoracties te organiseren. Verzamel lege flessen voor statiegeld, verkoop appeltaarten, roep je familie en vrienden op jou per gefietste kilometer te steunen, allemaal voor één doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Voor teams of deelnemers met het hoogste bedrag aan donaties wordt een speciale VIP tafel gereserveerd.

Inschrijven Bunniks Ride
Inschrijven voor Bunniks Ride 2019 is mogelijk via www.bunniksride.nl. Iedere deelnemer kan het unieke Bunniks Ride Mijlpaaltje bestellen. Inschrijfkosten zijn tot 1 juli 2019 slechts 10 euro, daarna € 12,50.
Niet fietsers, die Bunnik’s Ride willen steunen kunnen vriend van Bunniks Ride worden. Ook is Bunniks Ride op zoek naar bedrijven in Bunnik die sponsor willen worden of die een bedrijfsteam laten meefietsen. Alle donaties gaan voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum. De kosten voor de organisatie worden volledig door sponsoren gedragen.

Informatie
Voor meer informatie ga naar www.bunniksride.nl of bel met 0683 655 609

 

advertentie