jeugdtoernooi
jeugdtoernooi Ester Bijvang

Geslaagd beachvolleybaltoernooi VC Kromme Rijn

Sport/sport Deel je nieuws

Zondag 26 mei was het eindelijk zover. Weken van voorbereiding leidden tot deze dag. Het beachvolleybaltoernooi van VC Kromme Rijn.

Vanaf 10u00 druppelden de deelnemers binnen, 13 teams van binnen en buiten de vereniging. 

Om 11u00 begon het toernooi. En vanaf het begin werd er door iedereen fanatiek gevolleybald, in een hele gezellige sfeer, de teams waren verdeeld over 3 poules: 1 poule van 6 teams, 1 poule van 4 teams en nog een poule van 3 teams.

Ook het weer deed haar best, het bleef droog en de zon scheen af en toe en de wind wilde graag meespelen.

Om 13u00 was het even tijd voor pauze. Nu was het tijd voor de jongste jeugd van de vereniging en hun vriendjes en vriendinnetjes. 12 Kinderen speelden een mini-toernooitje met steeds wisselende teams.

Na een uur waren er 4 winnaars aan te wijzen, maar gingen alle kinderen met een presentje én een bonnetje voor een ijsje weer naar huis. Wolfje, Tijn, Lucas, Anne, Mila, Nynke, Micha, Jente, Floor, Daan, Koen en Diede het was erg leuk dat jullie mee deden!

Het was tijd voor het vervolg van het “grote” toernooi. 

Om ongeveer kwart voor 4 waren de laatste wedstrijden gespeeld en kon de stand opgemaakt worden.

In poule A waren Fit en Blue Lagoon, tot de laatste wedstrijd, de koplopers. De Zandtaartbakkers, Kiekeboe, Nijenheim en The Feet Long Mouse hadden moeite met heb gehad en konden dus niet meer winnen. De laatste wedstrijd heeft bepaald dat Blue Lagoon het toernooi in deze poule heeft gewonnen.

Poule B was een ander verhaal. Daar gingen 3 van de 4 teams eigenlijk best gelijk op. De Zandhappers hadden, op hun eerste beachtoernooi, wat moeite, maar dat komt de komende jaren vast goed. Het leek hier te gaan tussen Tafel 42, de Sport BSO en Nog Even Bedenken. Maar na de winst van de Sport BSO op Tafel 42, kon Tafel 42 ook niet meer winnen. Uiteindelijk hadden Nog Even Bedenken en de Sport BSO aan het eind van het toernooi evenveel punten vergaard, het onderlinge resultaat zorgde ervoor dat Nog Even Bedenken de winnaar was in hun poule!

In Poule C streden 3 teams, 1 team had zich helaas op het laatste moment afgemeld, om de eerste prijs. Daar was het al snel duidelijk. Lipton was de beste en Werkhoven en de Jonge Blommen werden 2e en 3e.

Na het huldigen van de vrijwilliger van het jaar van VC Kromme Rijn werden de prijzen uitgereikt en ging iedereen weer naar huis, en konden de velden en het zand weer opgeruimd worden. Tot volgend jaar hopelijk!

 

 

jeugdtoernooi
beachvolleybaltoernooi
beachvolleybaltoernooi
beachvolleybaltoernooi
advertentie