Winnende team Boca Bar & Kitchen
Winnende team Boca Bar & Kitchen Naomi Renssen

Succesvol eerste editie JoBeVoTo!

Sport/sport Deel je nieuws

Vorige week vrijdag 4 januari, werd er in sporthal de Molenwiek de eerste editie van het Jongeren Bedrijven Zaalvoetbaltoernooi (JoBeVoTo) gespeeld. Het betrof een toernooi die in het teken stond van sportiviteit, teambuilding en rivaliteit.

De volgende zeven teams van verschillende Houtense bedrijven namen deel aan dit toernooi: Boca Bar & Kitchen, Enter, Kwalitaria, Jumbo Spoorhaag, Lidl, Albert Heijn Castelum en Domino's Pizza. Uiteindelijk ging Boca Bar & Kitchen er met de eerste plek en een Cinelounge bioscoopwaardebon vandoor. Ook nummer twee Enter, en nummer drie, Kwalitaria, ontvingen mooie waardebonnen voor het gehele team.

De organisatie wil in het speciaal Jumbo Spoorhaag en Domino’s Pizza Houten bedanken voor het sponsoren van dit prachtige Jongeren Bedrijven Zaalvoetbaltoernooi. Jumbo Spoorhaag sponsorde een gezonde lunch voor alle deelnemers en Domino’s Pizza verzorgde heerlijke pizza’s voor de 3e helft bij jongerencentrum Enter op de hefbrug 1.
De vrijwillige organisatie lag in handen van Naomi Renssen, Bedrijfskunde studente en fanatiekeling op het gebied van organiseren.

Hebben jij en je collega’s dit toernooi helaas gemist? Niet getreurd.
Het toernooi werd door deelnemers en supporters ervaren als succesvol en er is dus een grote kans dat er een tweede editie zal volgen!

https://www.facebook.com/Jongerencentrum

Alle deelnemende teams in sporthal de Molenwiek
advertentie