Revanche heren VC Kromme Rijn

Sport/sport

ODIJK Het herenteam van Volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft afgelopen zaterdag revanche genomen op Bevoc uit Benschop. Vorige week verloren ze 3–1 uit. Nu wonnen ze met 3–1 in Odijk. De dames van VCKR hadden deze week wederom géén wedstrijd.

De coaches hadden vooraf een strijdplan gemaakt en dat bleek succesvol. Met goed verzorgd spel werden de vele punten mooie gemaakt. De bloedstollende 1e set moest in de verlening worden beslist. Het werd 28–26 voor VCKR. Ook set 2 ging gelijk op maar nu trok Bevoc aan het langste eind met 23–25. In set 3 kreeg vaste spelverdeler Arno even rust om zijn taak weer over te nemen op het moment dat het nodig zou zijn. Dat moment kwam halverwege set 4, nadat de 3e set met 25–14 was gewonnen. Midden 4e set dreigde zand in de motor te komen en Arno nam het roer weer over van Peter die op de diagonaalpositie ging spelen. Het eindresultaat was dat alles helemaal goed kwam met 25–22 setwinst. Zo werden de Benschopse "boere-jongens" met een 3–1 nederlaag naar huis gestuurd. De mannen van VCKR gaan de winterstop in op een keurige 6e plaats in de ranglijst.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Info: www.vckrommerijn.n

advertentie
advertentie