Op de achterzijde aandacht voor KIKA
Op de achterzijde aandacht voor KIKA Yvon

Nieuwe sponsor voor de toppers van Jo10-1

Sport/sport Deel je nieuws


Bij FC Odijk voetbalt Jo10-1 na vandaag in een compleet nieuw tenue,  uitgereikt door een nieuwe sponsor, IPLogic.nl - IT CONSULTANCY
Een byzondere gebeurtenis voor dit team van 8 jongens. En ook dik verdiend. Zo hebben zij vorig seizoen in de competitie geen enkele wedstrijd verloren en ook tot op heden zijn ze ongeslagen.
Na de winterstop gaan ze dan ook (wederom) een klasse hoger voetballen.
Omdat er geen standen meer bijgehouden worden voor deze leeftijdcategorie ontgaat de buitenwereld grotendeels het succes van het team, maar zo niet deze sponsor, IPLogic.nl die zijn naam graag aan deze toppers wilde verbinden. Het bedrijf zette alle spelers in een compleet wedstrijdtenue inclusief trainingspak en tas maar stond er op dat op de trainingspakken het logo KIKA kinderenkankervrij kwam te staan. Een mooi gebaar voor een belangrijk doel!

Overigens is het succes van Jo10-1 tot op heden bereikt zonder "officiële" voetbaltrainer maar door het gezamenlijk bundelen van de krachten van alle ouders van deze jongens. Zo worden de diverse trainingen verzorgt door een aantal vaders/moeders en de coaching/begeleiding door een andere vader. De ouders staan uit en thuis langs de lijn om het team aan te moedigen. Zo wordt er binnen en buiten het veld een team gevormd.

Een team met een sponsor om trots op te zijn!

Het team in hun nieuwe outfit met de sponsor.
advertentie