Midlandia B1 welverdiend kampioen!
Midlandia B1 welverdiend kampioen! Rudolf Liefers

Midlandia B1 ongeslagen kampioen veldseizoen!

Sport/sport Deel je nieuws

Na een zinderende wedstrijd werd vorige week zaterdag Midlandia B1 kampioen, zonder één potje korfbal verloren te hebben.

Zware klus

Het was een zware klus, de laatste wedstrijd tegen RDZ uit Zeist. Na een serie strak gespeelde en steeds gewonnen wedstrijden ging het team van coach Marc Bax al een beetje uit van een gewonnen laatste wedstrijd. Niets was minder waar, RDZ gaf zich niet zomaar gewonnen. Nadat de match eerst gelijk op ging, liep RDZ 2 punten uit. Werk aan de winkel voor Midlandia. 

Verdiend kampioen geworden

Na de rust werd op de warme oktobermiddag alles uit de kast gehaald om de kampioenstitel ongeslagen binnen te halen. Dat lukte door goede samenwerking en een paar slimme wissels. Daardoor kwam uiteindelijk Midlandia B1 in de laatste minuut op 7-7 en dat was genoeg om kampioen te worden. Na de wedstrijd wed het team gehuldigd en was er welverdiende taart voor de kampioenen. Na de herstfvakantie gaat B1 de zaal in en dan meteen in een hogere klasse.

Korfbal proberen? Midlandia nodigt je uit!

Het is bij Midlandia altijd mogelijk om mee te trainen met een van onze teams, of een kijkje te komen nemen als je wilt ervaren of de korfbalsport iets voor je is. Op woensdagavond trainen alle teams op het kunstgrasveld aan de Tolhuislaan. Voor de allerkleinsten (tot 6 jaar) is er om de twee weken op zaterdagochtend de Kangoeroe KLUP. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.midlandia.nl op op de trainingsavond natuurlijk! 

advertentie