Stacey en Britt van MO13 SV Odijk Richard Elders

verslag bunnik vrouwen 2 / svo krommerijnstreek

9 oktober 2018 om 10:18 Sport/sport Deel je nieuws

Wedstrijdverslag Hoogland VR3 – Bunnik VR2

De 3e competitie wedstrijd, thuis tegen gedeelde nummer 1 Hoogland VR3. Ook dit team had beide vorige wedstrijden gewonnen, met een indrukwekkend doelsaldo (13 voor 1n 1 tegen) Op doelsaldo dus op plek 1. Ook indrukwekkend was het aantal speelsters dat ze hadden meegenomen, 16 fitte speelsters, uit een selectie van 24! Dat is het voordeel van een vereniging in een grote stad als Amersfoort/Hoogland.

Wij hadden vandaag wat personele problemen, maar liefst 3 geblesseerden (Sam. Tessa en Manouk) en Femke V. aan het werk in het zonnige Ibiza… Gelukkig konden we weer een beroep doen op wat vrijwilligers, dank Femke L, Joëlle, Quinty en Joyce van Vrouwen 1. Waar zouden we vandaag zijn geweest zonder jullie?! Gelukkig komen er snel wat speelsters bij en hopen we natuurlijk op beterschap voor onze geblesseerde speelsters.

Vandaag een bijzondere dag, Conny jarig EN 2 ‘Meissies van de wedstrijd’ Brit en Stacey. In hun mooie ‘Meissie 10’ shirt mochten zij de aftrap nemen en dribbelden naar het vijandelijke doel. En jaar hoor raak, door de benen van de keeper scoorde Brit op aangeven van Stacey. Het goede voorbeeld was gegeven.

De eerste helft was wat rommelig, maar dit ‘vreemdelingen legioen’ was toch in staat om favoriet Hoogland in bedwang te houden en zelf kansen te creëren, helaas net te weinig geluk om te scoren. Aan de andere kant, veel geduw en getrek en volgens speelsters en Conny een overtreding, die zowel door de scheidsrechter als onze grensrechter niet werd waargenomen, dus rusten met een 0-1 stand.

In de rust een kleine omzetting gedaan met Denise in de spits, achterin stond het behoorlijk goed met een uitstekend spelende Loís voorop in de strijd. Ook in de 2e helft erg rommelig, onwennig en ook wat harder spel. Het laatste kwartier speelden we met 10 man, door een gele kaart. Toch waren wij degene in dat kwartier die recht hadden op een gelijkmaker, die er helaas niet kwam. Het eerste competitie verlies dus… Hoort er ook bij, Zondag een uitwedstrijd tegen de vrouwen van Voorwaarts in Utrecht, hopelijk met wat nieuwe definitieve aanwinsten in de basis.

Stacey en Brit bedankt dat jullie ‘Meissie van de wedstrijd wilden zijn’ we hopen dat jullie het erg leuk hebben gevonden, de volgende thuiswedstrijd is pas 4 november, maar ook dan zullen we deze traditie ook voortzetten.