Celeritas mannen klaar voor de competitie

Sport/sport Deel je nieuws

Zondag begint voor de landelijke hoofdklasse de handbalcompetitie, Celeritas is ingedeeld met teams uit Zuid West Nederland in de hoofdklasse C.

Het belooft een aantrekkelijke competitie te worden met HMS/Achilles en Leidsche Rijn als Utrechtse ploegen. Overige tegenstanders zijn o.a. Orion Goes, Ventura Schiedam, HVOS Spijkenisse en Saturnus Ridderkerk. Celeritas begint zondag de thuiswedstrijd tegen de reserves van de Amsterdamse studenten sportvereniging US. De samenstelling van het Bunnikse team in vergelijking met vorig jaar is bijna gelijk, alleen Timo Gennesen is terug naar Brabant. Wat verder opvalt is dat in het team er 3 Bunnikse broers spelen, Tijmen, Maarten en Rik Bruggeman. De snelle hoekspeler Jan Geurtsen, enkele jaren geleden gestopt wil weer gaan spelen, hij is nog niet in de selectie opgenomen vanwege een conditionele achterstand. Hij werkt hard om snel mogelijk terug te zijn.  

Voor de titel zal Celeritas niet in aanmerking komen maar een plaats boven in de middenmoot moet zeker haalbaar zijn. De voorbereiding met zeer goede resultaten wordt woensdag afgesloten met een wedstrijd in Leusden tegen LHV.

De openingswedstrijd tegen US 2 wordt zondag gespeeld in sporthal De Tol, aanvang 13.00 uur

advertentie
advertentie