Shirtpresentatie 1e elftal V.V. Bunnik ’73
Shirtpresentatie 1e elftal V.V. Bunnik ’73 Bram van Tergouw

Shirtpresentatie 1e elftal V.V. Bunnik ’73

Sport/sport Deel je nieuws


Shirtpresentatie 1e elftal V.V. Bunnik ’73

Afgelopen zaterdag presenteerde V.V. Bunnik ’73 het nieuwe tenue voor het 1e elftal. De nieuwe shirtsponsor C-vis uit Bunnik heeft al een reclamebord maar is komende seizoenen ook te zien op de shirts.

Rond half 1 verzamelde de spelers en begeleiding zich in de kleedkamer om de nieuwe tenues te zien en aan te trekken. Nadat iedereen het tenue had aangetrokken gingen alle spelers, begeleiding en bestuur richting de viswinkel van Chris de Graaf om daar de tenues te tonen. Bij aankomst trakteerde Chris en zijn team op kibbeling, wat zeer in de smaak viel bij de spelers. Nadat alle kibbeling op was en het niet meer regende, werd er samen met Chris een teamfoto gemaakt voor de winkel. Nadat de foto’s waren genomen bedankte het bestuur via een bos bloemen Chris voor de komende samenwerking.

Daarna ging het elftal terug richting het clubgebouw om zich voor te bereiden voor de oefenwedstrijd tegen V.V. Woudrichem. Wat de spelers niet wisten is dat Gosrow Kohestain, speler van het 2e elftal, ook nieuwe inloopshirts had geregeld via zijn werk bij Uitzendbureau Olympia. Via deze weg willen wij Gosrow bedanken voor deze mooie inloopshirts.

Helaas ging de oefenwedstrijd, spelend in de nieuwe shirts verloren met 1-4 tegen 2e klasser Woudrichem.

 

advertentie
advertentie