Winst volleybalteams VC Kromme Rijn

3 maart 2024 om 17:11 Sport Deel je nieuws

Heren-1 en Dames-1 van volleybalclub VC Kromme Rijn uit Odijk hebben afgelopen week wederom winst behaald. Ze draaien keurig mee in de (sub-)top van de ranglijst.

Dames-1 speelde tegen de studenten van Protos uit Utrecht. Ze speelden 3 goede sets, waarin ze de tegenstander ruim de baas waren. Alleen set 2 werd verloren zodat een 3–1 winstpartij kon worden bijgeschreven.

De mannen uit Odijk kwamen tegen VV Utrecht geen moment in gevaar. Met veel servicegeweld werd de tegenstander onder druk gezet. Alleen de 4e set moest routinier Jeroen de setwinst binnen slepen met 26 -24. Uitblinker was Tim die op alle fronten messcherp was. Mede dankzij hem werd een 4–0 winst geboekt.

Dames-2 moest tegen kampioenskandidaat VV Utrecht. In een spannende 3e set werd de wedstrijd al beslist in het voordeel van de gasten. Set 4 kon vrijuit gespeeld worden en werd gewonnen. De eindstand was dus 3–1 voor VVU.

Jeugdteams

Ook 3 jeugdteams speelden hun wedstrijd thuis. Het N5-team verloor weliswaar met 0-3, maar het was wel spannend.

Jongens C2 speelde tegen de koplopers uit hun poule en moesten helaas het hoofd buigen, bij hen werd het 0-4.

Jongens C1 speelde om hun koppositie in de poule te verdedigen. Dat deden ze goed. Ze wonnen ruim van Go ’97 uit Geldermalsen.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie