De banen van Les Boulettes zijn verlicht, waardoor ook in de avonduren gespeeld kan worden.
De banen van Les Boulettes zijn verlicht, waardoor ook in de avonduren gespeeld kan worden. Marjolein van Oostrum

Jeu de Boules banen zijn nu verlicht

10 augustus 2021 om 17:00 Overig

Jeu de Boules jij mee?Achter gebouw De Tol aan de Tolhuislaan in Bunnik liggen twintig Jeu de Boules banen. Elke maandag is er competitie waaraan ongeveer vijftig senioren deelnemen. Kom eens langs op maandagmiddag vanaf 13 uur om kennis te maken met deze gezellige sport. We spelen drie rondes in wisselende teams van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur.


Met steun van Bunnik aan Zet is er in het voorjaar baanverlichting aangelegd.Daardoor kan er nu ook in de avonduren worden gespeeld. Elke donderdag is er een inloopavond. Wie ’s avonds na werktijd wil komen spelen is van harte welkom. We starten om 20 uur tot ongeveer 22 uur. Kom eens een avond kennismaken. Bij voldoende belangstelling starten we in najaar meteen avondcompetitie.


Op de baan worden de spelregels uitgelegd. Leden van Les Boulettes kunnen de kneepjes van het spel voordoen. We houden ons strikt aan de coronavoorschriften die zijn vastgesteld door de federatie. Door inachtneming van de voorschriften kan het spel door jong en oud veilig worden gespeeld. Geen nood als je niet over Jeu de Boules ballen beschikt: op de baan kun je een set in bruikleen krijgen.

En als de kennismaking bevalt, kun je lid worden van de Les Boulettes en deelnemen aan de competities. In de wintermaanden spelen we op de binnenbanen in Zeist. Aanmelden seniorencompetitie elke maandagmiddag 13.00 uur tot 16.30 uur johannespeek@t-mobilethuis.nl. Inloop elke donderdagavond 20.00 tot 22.00 uur woutvandoorn46@gmail.com..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie