Overeenkomst voor nieuwe naamsponsor voor Handbal Houten HS1
Overeenkomst voor nieuwe naamsponsor voor Handbal Houten HS1 Handbal Houten

L. van Raak Milieutechniek uit Bunnik is nieuwe naamsponsor Handbal Houten HS1

8 augustus 2023 om 09:03 Handbal

BUNNIK / HOUTEN Het herenteam van Handbal Houten zal de komende twee seizoenen onder de naam L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten spelen. Huidige naamsponsor The Dome blijft actief als subsponsor.

De heren van Handbal Houten werden afgelopen seizoen kampioen van de Eredivisie en dwongen vervolgens promotie af naar de BeNe League door tweemaal van het Waalwijkse Tachos te winnen.

Het familiebedrijf uit Bunnik draagt al jaren de handbalsport een warm hart toe en wil graag haar naam verbinden aan de Houtense handbalmannen: ,,Wij zijn heel erg trots dat wij het handbal op zo’n hoog niveau bij ons in de regio de komende seizoenen mede mogelijk mogen maken”, aldus directeur Leo van Raak, ,,en dat is natuurlijk ook voor ons een prachtig visitekaartje!”

Stichting Tophandbal Houten is uiteraard ook erg enthousiast: ,,We hebben een hele mooie overeenkomst met L. van Raak Milieutechniek af kunnen sluiten. Niet voor één jaar, maar voor twee jaar. Dat schept vertrouwen, biedt continuïteit en geeft ons de komende seizoenen de middelen om te bouwen aan een ploeg die mee kan doen op het allerhoogste niveau, de BeNe League”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie