De spanning was af te lezen aan de gezichten bij de start vorig jaar van de kinderloop van `Bunniks Mooiste`
De spanning was af te lezen aan de gezichten bij de start vorig jaar van de kinderloop van `Bunniks Mooiste` Archief BDUMedia / Lia van der Heijden

Bunniks Mooiste op zaterdag 2 september: doe mee of kom kijken!

23 augustus 2023 om 08:52 Atletiek Tips van de redactie

BUNNIK Op zaterdag 2 september vindt Bunniks Mooiste opnieuw plaats. Bunniks Mooiste is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement dat voor de 16e keer wordt georganiseerd. 

Het belooft weer een gezellig evenement te worden, met diverse eetgelegenheden en muziek op het plein. Publiek dat wil genieten van de gezellige sfeer op en rond het plein, is van harte welkom.

Deelname aan Bunniks Mooiste is zowel individueel als in teamverband mogelijk. Je kunt je tot vrijdag 1 september 20:00 uur inschrijven voor het evenement. 

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan de 1- of 2 km lange IJskluisloop. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar kunnen kiezen uit de 6- of 12 kilometer afstand.

Voor deelnemers die in dezelfde straat in Bunnik wonen, is er de competitie voor de BOVAG Snelste Straat van Bunnik. Bedrijven en vriendenteams kunnen deelnemen aan de BAM Teamloop. Meer informatie is te vinden op de website www.bunniksmooiste.nl.

Programma:

16:30 uur - Warming-up IJskluis Kinderloop

17:00 uur - Start 1 km

17:15 uur - Start 2 km

17:30 uur - Prijsuitreiking 1 km en 2 km

17:40 uur - Warming-up volwassenen

18:00 uur - Start 6 km en 12 km (gelijktijdig)

18:50 uur - Prijsuitreiking 6 km, BAM teamloop & Snelste Straat Bunnik

19:10 uur - Prijsuitreiking 12 km

(Note: Dit jaar zullen de 6 en 12 kilometer gelijktijdig starten.) 

Bunniks Mooiste wordt georganiseerd door Loopgroep Bunnik, in samenwerking met diverse partners, waaronder de gemeente Bunnik en Postillion Hotels. Gedurende de jaren is dit evenement uitgegroeid tot het grootste sportevenement in Bunnik. Het parcours leidt deelnemers door prachtige landgoederen zoals Rhijnauwen en Amelisweerd, en trekt deelnemers uit alle uithoeken van het land. Meer informatie kun je vinden op de officiële website van het evenement: www.bunniksmooiste.nl. Mis deze sportieve en gezellige dag niet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie