Afbeelding
Kuun Jenniskens

Wethouder Dekker bezoekt bedrijven in gemeente Bunnik

Wethouder Dekker bezoekt bedrijven in gemeente Bunnik

BUNNIK Wethouder Ali Dekker gaat op vrijdagmiddagen op bezoek bij bedrijven in de gemeente Bunnik. Ze is benieuwd naar hoe het gaat met hun bedrijf, hoe het vestigingsklimaat voor bedrijven in de gemeente wordt ervaren en wat medewerkers bezighoudt. 

Het afgelopen jaar legde ze al verschillende bezoeken af: ,,Ik heb ervaren dat er veel gebeurt bij de grote, gevestigde bedrijven, maar ook bij nieuwe, minder bekende kleine bedrijven."

Wie het leuk vindt om haar te ontvangen kan een afspraak maken voor een bezoek, dat kan via de gemeentesite www.bunnik.nl.


Afvalstation op Molenweg

BUNNIK Aan de Molenweg wordt momenteel gewerkt aan een afvalstation met daarbij een 8-tal parkeerplaatsen. Er zijn een restcontainer, een papiercontainer en een glascontainer geplaatst. Dit is nodig vanwege de bouw van appartementen in de straat.


De verborgen impact

ODIJK Informatieve avond over het boek van Babette Porcelijn. Als westerse consument hebben we veel meer impact dan we denken. De meeste impact heeft al plaatsgevonden nog voordat we een product in de winkel kopen, bij het maken en vervoeren van alle spullen die we kopen. Als je die verborgen impact ook meeneemt, kun je veel effectiever verduurzamen. Goed nieuws dus.


Donderdag 7 oktober, 19.30 uur, Meenthoek. Aanmelden: dsboersma@fqi.nl / 06-23109574.