Ruud van Bennekom en Gerard Stooker onthullen het logo.
Ruud van Bennekom en Gerard Stooker onthullen het logo. Yvonne Horst

Gerard Stooker plotseling overleden

Gerard Stooker plotseling overleden

ODIJK Geheel onverwacht is afgelopen week Gerard Stooker overleden, meldt SV Odijk. Gerard Stooker is vanaf het ontstaan van SV Odijk Voetbal in 1962 lid van deze club geweest. Op 29 augustus jongstleden, tijdens de Startdag van dit seizoen, onthulde hij nog het jubileumlogo ter ere van het 60-jarig bestaan van SV Odijk.

Uit respect voor Gerard en zijn familie hingen afgelopen zaterdag de vlaggen bij SV Odijk Voetbal halfstok en werden de thuiswedstrijden van de Jeugd en de Senioren vooraf gegaan door 1 minuut stilte. De senioren droegen tijdens hun wedstrijd rouwbanden.

Afgelopen maandag vond de condoleance plaats in het paviljoen van SV Odijk Voetbal. De afscheidsdienst vond dinsdagochtend plaats in de Nicolaaskerk. Gerard Stooker werd daarna begraven op de Algemene Begraafplaats aan de Singel in Odijk.


Politieke belangstelling en schrijfplezier?

Bunniks Nieuws zoekt een freelance verslaggever om belangrijke onderwerpen die op de agenda van de Bunnikse gemeenteraad staan actief te volgen en daarvan voor het Bunniks Nieuws artikelen met beeld (foto en/of video) te maken. Deze worden in de krant, online en op sociale media geplaatst. Indien gewenst, kan een ervaren politiek verslaggever daarbij coachen en begeleiden. Voor deze onderwerpen volg je de raadsvergadering, en zoek je contact in de samenleving met mensen die dit aangaat.

Zin om in het hart van de Bunnikse samenleving te opereren? Neem dan contact op met Kuun Jenniskens (k.jenniskens@bdu.nl of 06-20242504) of met Agnes Corbeij (a.corbeij@bdu.nl of 06-15280213).


Rectificatie

Afgelopen woensdag startte de Ik Fiets challenge met de naam ‘the green way'. Daarin staat dat de Green Business Club Bunnik (GBC) 3750 bomen gaat planten. Dat zou een heel bos zijn. GBC gaat zeker bomen planten. Het aantal is nog niet bekend. Dat zal ook af hangen van de plek waar ze komen en hoe groot de bomen zullen zijn. GBC gaat wel samen met de inwoners van Bunnik voor CO2-uitstoot vermindering die gelijk staat aan 3750 bomen! Fiets mee downloadt de app.

Afbeelding