impressie van één van de verkoopruimes
impressie van één van de verkoopruimes Wobbel

Wobbel kijkt terug op een geweldige beurs

Wobbel kijkt terug op een geweldige beurs

BUNNIK Op 25 september vond er weer een Wobbelbeurs plaats. Nadat het in maart niet kon doorgaan, was de euforie des te groter toen bleek dat het in september wel mocht en kon. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers kon deze beurs plaatsvinden. Op vrijdagavond werden alle spullen gebracht en werden de ruimtes van Partou ‘omgetoverd' tot een warenhuis, waar kopers de ruimte hadden om lekker tussen de spullen te struinen. Waren de kopers in september 2020 nog voorzichtig en velen toch liever thuis bleven, dat was nu een heel ander verhaal. Ruim 300 kopers wisten de beurs te vinden. Op 19 maart 2022 is de voorjaarsbeurs.


Bijkomend voordeel voor Wobbel was dat andere beurzen in de regio nog niet doorgingen waardoor er meer mensen naar Bunnik kwamen. Laten we hopen dat ze zo enthousiast zijn geraakt dat ze in maart 2022 weer van de partij zijn.
Zet daarom 19 maart 2022 alvast in de agenda. Dan vindt er een voorjaarsbeurs plaats. Meer informatie volgt tzt. Blijf ons volgen op facebook of check regelmatig de website van Wobel (wobbelbunnik.nl)