Afbeelding
Jumper Houten

Opening Jumper Houten

Opening Jumper Houten

HOUTEN Jumper De diersuper heeft een nieuwe winkel geopend in winkelcentrum De Maat in Houten. Op woensdag 29 september werd de opening groots gevierd. Jumper Houten is de grootste dierenspeciaalzaak (500 m2) in de omgeving. En met recht de plek voor het ruimste assortiment, aantrekkelijke prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.


De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Ook is er een zeer ruim assortiment aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen!

Ook zo’n zin om langs te komen in de nieuwe winkel? Huisdieren zijn natuurlijk van harte welkom. Men hoopt je snel te mogen verwelkomen!


Subsidie, ondersteuning en inspiratie voor bewonersinitiatieven

REGIO Vanuit het Europese programma LEADER worden al enkele jaren vernieuwende projecten ondersteund op het platteland in de provincie Utrecht. Er is nog steeds subsidie beschikbaar! Naast LEADER zijn er ook diverse andere regelingen die initiatieven van onderaf (vóór en dóór inwoners) ondersteunen: Kern met Pit, Leefbaarheid Kleine Kernen en diverse regelingen bij waterschappen. Heb jij ook een idee en wil je weten wat deze regelingen voor je idee kunnen betekenen? Kom dan naar de online Informatie en Meedenkbijeenkomst op donderdagavond 14 oktober a.s. van 20.00 tot 21.00 uur.


In de provincie Utrecht zijn inmiddels tientallen initiatieven ondersteund met subsidie vanuit LEADER (en provincie, gemeenten en waterschap). LEADER wil de kennis en ervaringen die zijn opgedaan in deze projecten graag delen. Daarom worden er ‘LEADER Expedities’ georganiseerd: excursies naar LEADER-projecten die in uitvoering zijn of al zijn afgerond. In september zijn er al twee geslaagde Expedities geweest en daarom zijn er alweer twee nieuwe data gepland: op maandagmiddag 25 oktober en maandagmiddag 1 november (van 16.00 tot 17.30 uur) gaat de Expeditie LEADER naar de projecten ‘1 Kilometer Dijk’ in Driebergen respectievelijk ‘Buurderij van Dam’ in Wilnis. Heel interessant om te horen wat de projecten precies inhouden, waar de LEADER-subsidie voor gebruikt is, hoe de initiatiefnemers bepaalde zaken hebben aangepakt en welke leuke en lastige dingen zij tegenkwamen op hun pad.


Voor zowel de online Informatiebijeenkomst op donderdagavond 14 oktober als voor de Expeditie LEADER op 25 oktober en 1 november geldt: deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel verplicht. 

Meer info over programma en aanmelden is te vinden op de website leaderutrechtoost.nl/nieuws.

Afbeelding