Algemene ledenvergadering wijkvereniging Kromme Rijn

Algemene ledenvergadering wijkvereniging Kromme Rijn

BUNNIK Wijkvereniging Kromme Rijn organiseert op maandag 11 oktober weer haar jaarlijkse ledenvergadering in het Postillion Hotel, Kostereiland 8 in Bunnik. ,,Vanwege corona kon de vergadering in 2020 niet doorgaan en dit jaar hebben we de vergadering moeten uitstellen van mei naar oktober. Gelukkig zijn nu de meeste beperkende maatregelen opgeheven en kunnen we weer net zoveel gasten ontvangen als andere jaren”, laat Piet Koning van de wijkvereniging weten.

De enige maatregel die nu nog geldt is dat iedereen bij binnenkomst in het Postillion Hotel een QR-code moet kunnen laten zien of een schriftelijke verklaring van inenting of het gele boekje. Ook moet men zich kunnen identificeren.

Koning: ,,Omdat het bijna 2,5 jaar geleden is dat we met onze leden hebben kunnen spreken, belooft het een interessante vergadering te worden. Wij hebben de gelegenheid om de leden bij te praten over onze activiteiten en een aantal projecten, zoals de fietspaden, en de leden kunnen daarover met ons in gesprek te gaan. Na de officiële vergadering zal onze burgemeester Ruud van Bennekom vertellen over zijn ervaringen met Bunnik en haar inwoners, sinds zijn aanstelling in 2018. Na afloop kunnen we onder het genot van een drankje nog napraten.’

De vergadering begint om 20.00 uur en wordt ongeveer 22.30 uur afgesloten. ,,Wij hopen weer op een goede opkomst.”


Doe mee met de Pubquiz in 't Wapen van Odijk 

ODIJK Strik je buren, familie, vrienden of collega’s (maximaal 5 personen per team) en doe mee met de Odijkse Pubquiz op 15 oktober onder leiding van Matthijs Marell uit Odijk.
Aanmelden kan via thuis@wapenvanodijk.nl en deelnemers kunnen genieten van een welkomstdrankje en een bitterbal. De kosten zijn 10 euro per team. Inloop 't Wapen van Odijk vanaf 20.00 uur.

Een leuk weetje is dat de samenwerking tussen Matthijs en ‘t Wapen tot stand is gekomen tijdens het participatieproces Toekomstvisie Nieuwe DorpshartOdijk. Voor de conceptvisie zie www.Bunnik.nl/dorpshartodijk. ,,Laat de quiz een mooie eerste invulling zijn in het streven (het centrum van) Odijk leuker en levendiger te maken. We moeten het immers met elkaar doen. En wie weet wat voor goede ideeën er nog meer ontstaan tijdens de Pubquiz!? Overigens zijn ook niet-Odijkenaren van harte welkom", aldus de organisatie.


Gevonden en verloren voorwerpen

ODIJK De gemeente Bunnik meldt de volgende gevonden en verloren voorwerpen:

[Gevonden:

Fietsslot in grijs zwart tasje.

[Verloren:

Donker blauwe portemonnee