De nieuwe politiek verslaggever voor Bunnik: Frits Beijnink
De nieuwe politiek verslaggever voor Bunnik: Frits Beijnink Frits Beijnink

Nieuwe politiek verslaggever: Frits Beijnink

22 oktober 2021 om 14:14 Politiek

BUNNIK Het Bunniks Nieuws heeft een enthousiast verslaggever gevonden om de Bunnikse politiek en de raadsvergaderingen te volgen. Het gaat om Frits Beijnink, deze week is hij aan de slag gegaan. 

Frits Beijnink woont vanaf 1987 in de Kromme Rijn wijk in Bunnik. Tot zijn pensioen werkte hij als organisatie adviseur voor overheden en bedrijfsleven. Hij volgt de Bunnikse politiek al jaren met veel belangstelling en vindt het mooi dat hij nu als verslaggever invulling kan geven aan die betrokkenheid. Frits heeft er zin in: ,,Lokale politiek is per definitie dichtbij en raakt je direct”. 

Kuun Jenniskens stopte per 1 september met het volgen van de raadsvergaderingen in Bunnik. Na 17,5 jaar werd het tijd dat aspect van het werk los te laten. Twee politieke correspondentschappen werden steeds lastiger te combineren. ,,Ik blijf politiek verslaggever in Wijk bij Duurstede en ga daarnaast achtergrond verhalen maken over een breed scala aan onderwerpen voor Wijks Nieuws en Bunniks Nieuws - en dat kunnen ook politieke achtergrondverhalen zijn voor Bunnik, dus helemaal weg ben ik niet. Ik heb alle vertrouwen in Frits Beijnink als opvolger, die over vaardigheden beschikt om dit tot een succes te maken - zoals nieuwsgierigheid en brede politieke belangstelling.”

Frits Beijnink is te bereiken op f.beijnink@ziggo.nl of 06-31013829.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie