Requiem John Rutter
Requiem John Rutter SCGK

Requiem John Rutter in de Grote Kerk

18 oktober 2021 om 08:38 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Het vocaal ensemble Octagon+ brengt op zondag 31 oktober een programma dat al een jaar geleden geklonken zou hebben als Corona er niet was geweest. We zijn blij dat dit concert een jaar ‘doorschuiven’ kon verdragen.

Met Pim Schipper aan het orgel en een instrumentaal ensemble van harp, cello, fluit, hobo en slagwerk kunt u van één van de meest indrukwekkende werken van de Engelse hedendaagse componist genieten. Anders dan op sommige bestaande affiches staat vermeld, begint het concert om 16:00 uur.

FYSIEKE TOEGANG MET CORONAPAS Na de laatste versoepelingen van Coronamaatregelen geldt geen maximum meer voor het aantal bezoekers in de kerk. Ook registratie (vooraf) van uw aanwezigheid is niet meer nodig. De 1,5 meter afstand is vervangen door het ‘devies’ gepaste afstand te bewaren. Omdat het hier een evenement in de zin van een concert betreft, dient u bij binnenkomst uw Coronapas te laten scannen waaruit blijkt dat u gevaccineerd of hersteld bent, dan wel een recente negatieve test hebt ondergaan. En uiteraard geldt dat u bij (twijfel over) klachten thuisblijft.

Kom dus vooral weer naar de Grote Kerk! Kiest u (toch) voor meebeleven via de livestream, of wilt u later nog eens terugkijken, kijk dan op de website scgk.nl Het streven van SCGK is het bijwonen van de activiteiten voor een zo breed mogelijk publiek mogelijk te maken. Ook voor hen voor wie het betalen van een regulier toegangsbewijs ‘direct in de portemonnee gevoeld wordt’. Mocht u tot de groep bezoekers (of kijkers van de livestream) behoren voor wie het betalen van een heel gangbaar toegangsbedrag van € 15,- wel tot de mogelijkheden behoort, wilt u dat dan alstublieft ‘gewoon’ – zij het vrijwillig – doen?

advertentie
advertentie