Afbeelding
Bunnik Samen

Bunniks Nieuws en BunnikSamen slaan de handen ineen

27 oktober 2021 om 11:12 Activiteiten

BUNNIK Een gedeeld doel leidde ertoe dat BunnikSamen en Bunniks Nieuws vanaf vandaag samen optrekken. Zowel de krant als het online platform wil de inwoners van de hele gemeente Bunnik graag een totaaloverzicht bieden van activiteiten in de gemeente. Vanaf vandaag is dat er.

Op de website BunnikSamen.nl kunnen organisaties hun activiteiten melden, zoals dat ook al jaren kan bij Bunniks Nieuws. Door corona is de functie op de website van de krant een poos uitgeschakeld geweest en nu alles weer opstart, zorgt de samenwerking met BunnikSamen voor een nog completer overzicht. 

BunnikSamen is het initiatief van een groot aantal samenwerkende organisaties in de gemeente. De site biedt niet alleen een activiteitenkalender, maar ook een overzicht van heel veel clubs, verenigingen, stichtingen en kleine bedrijfjes in Odijk, Werkhoven en Bunnik. Bovendien is er een rubriek Vraag en Aanbod voor zowel diensten en vrijwilligerswerk als spullen. Of voor contacten tussen inwoners die iets samen willen ondernemen, één op één of in een clubje dat ze misschien willen starten.

De site is van en voor alle Bunnikse inwoners en organisaties. Aanmelden is heel eenvoudig en verplicht tot niets, wel bestaat de mogelijkheid om berichten op de site zetten en activiteiten aan te kondigen die zoveel mogelijk worden doorgeplaatst naar de pagina in deze krant. Uiteraard blijft de mogelijkheid om berichten aan te bieden via Deel je Nieuws bij Bunniks Nieuws gewoon bestaan. Ook die worden gebruikt voor dezelfde pagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie