Afbeelding
Cultuurplatform Bunnik

Het Open Atelier is voor iedereen

16 oktober 2021 om 14:00 Activiteiten

BUNNIK Het Open Atelier is voor iedereen die het leuk vindt om met anderen tegelijk, op dezelfde plek, met een hobby bezig te zijn. Het idee is dat samen maken gezelliger is, je andere mensen met dezelfde interesses spreekt, elkaar kunt inspireren, tips kunt geven, of gewoon bij kunt kletsen.

Elke maand is er één zaterdagochtend waarop je met je eigen hobby creatief aan de slag kunt. De afgelopen maanden heeft al een aantal Open Ateliers plaatsgevonden waarbij er getekend, gefotografeerd, geschilderd, gegutst en geknutseld werd.

Cultuurplatform Bunnik ziet als initiatiefnemer en organisator graag dat mensen zich welkom voelen en mee gaan doen, er is voldoende plek. Materialen neemt iedereen voor zichzelf mee. Er is koffie & thee, fotolicht, er zijn schildersezels en kachels mocht er toch nog een fris hoekje zijn.

Het eerstvolgende Open Atelier vindt plaats op zaterdag 23 oktober van 10.00 uur tot 12.30 in de De Kromme Haan aan de Parallelweg 1c in Bunnik.

POPPETJE MAKEN Tijdens dit Open Atelier kunnen degene die even geen eigen inspiratie hebben, maar wel zin hebben om iets te doen, meedoen aan de workshop ‘vilten’ en bijvoorbeeld een poppetje maken voor in de boom of op de babykamer. Materiaal hiervoor is aanwezig.

De week erop is op 27 oktober de workshop ‘Hoe klinkt een schilderij?’ Kinderen kijken, luisteren en knutselen. Welke muziek hoort bij welk schilderij en hoe kun je dat zelf maken?

Meer informatie is te vinden op BunnikSamen, aanmelden is gewenst via info@cultuurplatformbunnik.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie