Tom Hameeteman won de fotowedstrijd van Bunniks Mooiste met deze foto van een loper die een high five geeft bij de finish.
Tom Hameeteman won de fotowedstrijd van Bunniks Mooiste met deze foto van een loper die een high five geeft bij de finish. Tom Hameeteman

Winnaar fotowedstrijd Bunniks Mooiste bekend

7 september 2021 om 08:00 Atletiek

BUNNIK Tom Hameeteman won zowel de eerste als de derde prijs van de fotowedstrijd die Bunniks Nieuws organiseerde in samenwerking met hardloopevenement Bunniks Mooiste. De jury vond dat zijn foto van een oudere loper die een high five geeft aan een kind langs de lijn de sfeer van Bunniks Mooiste het beste weergaf. 

De jury bestond uit Koos Walrave en Laurien Ulfman, beiden organisator van Bunniks Mooiste. ,,De foto vertelt dat Bunniks Mooiste een loop is voor jong en oud waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Aanmoedigingen vanaf de kant met de prachtige avondzon op de achtergrond. De stempel op de hand van de loper is duidelijk zichtbaar en onmiskenbaar verbonden aan de 14de editie. Naast dat het moment treffend is gevat, is de scherpte-diepte ook mooi toegepast.”


De tweede prijs van de fotowedstrijd ging naar Gert Nouwen, die deze foto maakte van een loper in opperste concentratie. - Gert Nouwen

De tweede prijs ging naar de foto van Gert Nouwen. ,,De foto is technisch gezien een hoogstandje. Een loper op het hoogste punt van zijn pas, fantastisch uitgelicht en mooi gewerkt met scherpte diepte.” Tom Hameeteman wist de jury zodanig te imponeren, dat hij ook de derde prijs won, met een foto van de kinderen op het podium. ,,De derde plek is het feestelijke moment met alle winnaars van de kinderloop. Wat een prachtige bonte foto waar het plezier vanaf spat.”


Met deze foto van het kinderpodium won Tom Hameeteman de derde prijs van de fotowedstrijd - Tom Hameeteman

De winnaars hebben inmiddels bericht gekregen en ontvangen beiden een sporttas, gesponsord door BAM. En de winnende foto staat natuurlijk op de voorpagina van de papieren krant van deze week. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie