Ruud van Bennekom en Gerard Stooker onthullen het logo.
Ruud van Bennekom en Gerard Stooker onthullen het logo. Yvonne Horst

SV Odijk trapt jubileumjaar feestelijk af

29 augustus 2021 om 11:00 Voetbal

ODIJK De startdag bij SV Odijk was een feestelijke gebeurtenis vandaag. Niet alleen begint het voetbalseizoen weer, ook bestaat de club dit jaar 60 jaar. Honderden leden en hun familie genoten van de sfeer, het voetbal en de gezelligheid. 

In de ochtend werden alle jeugdteams met hun ouders verwelkomd. Er was koffie en taart voor de ouders en een voetbalparcours van Gert Kruys voor de kinderen. Daarna moesten ook de ouders zich van hun sportieve kant laten zien, zij daagden hun kinderen uit voor een potje voetbal. Dit leverde mooie momenten op. Het bestuur gaf op het terras uitleg aan de ouders wat het betekent onderdeel te zijn van een vereniging, welke tijdsinvestering het vergt en wat voor moois het oplevert. 


Op het terras kregen alle ouders van de jeugdleden uitleg over wat een vereniging te bieden heeft en welke rol ouders daarin vervullen. - Agnes Corbeij

Rond 13.00 uur kwam burgemeester Ruud van Bennekom samen met het jongste en oudste lid van de vereniging, Jort van Drunen en Gerard Stooker het jubileumlogo op de gevel onthullen. Daarna werd de eerste wedstrijd van het eerste team gespeeld en glansrijk gewonnen met 7-1 van Patria uit Zeist. Omdat het weer ook nog meewerkte was ook de barbecue aan het einde voor de vrijwilligers een prachtige afsluiting. Het jubileum wordt het hele seizoen gevierd. Aan het einde wordt afgesloten met een feestweek. 


Het jubileumlogo van SV Odijk aan de gevel - Yvonne Horst

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie