Bas, Bjorn, Jamal, Jan en Gea
Bas, Bjorn, Jamal, Jan en Gea JNC elektrotechniek

JNC Elektrotechniek BV en stoppen ………

6 april 2023 om 14:30 Zakelijk

HOUTEN JNC Elektrotechniek BV vierde afgelopen vrijdag 31 maart haar 40-jarig bestaan.

Op 1 april 1983 zijn Jan van Leur en Charles Ponder als JNC Elektrotechniek gestart: een elektrotechnisch installatiebedrijf voor particulieren, verenigingen, bedrijven, VvE’s en overheid. Gedurende die 40 jaar heeft het bedrijf talloze installaties in Houten en vér daarbuiten geïnstalleerd. JNC verzorgt voor vele hiervan nog steeds het onderhoud. Het jubileum werd tot laat in de avond gevierd met medewerkers, oud-medewerkers, klanten, leveranciers, familie, buren en vrienden in De Engel te Houten.

KWALITEIT

Bij alles heeft JNC altijd aangestuurd op kwaliteit waardoor het bedrijf langdurige relaties met een grote en gevarieerde klantenkring heeft opgebouwd. ,,Klanten willen een goede installatie die energiezuinig en gebruiksvriendelijk is met weinig onderhoudskosten. Bij een groot bedrijf is er vaak geen oog voor detail en daarom hebben we altijd met 5 á 6 personen gewerkt” aldus Jan van Leur.

ENERGIETRANSITIE

Elektrotechniek vormt de basis van de huidige energietransitie. ,,50 jaar geleden zag ik dat al aankomen, toen nog met kernenergie als bron. Tegenwoordig komt die energie steeds meer uit zonnepanelen en windmolens en daarmee kunnen we verlichten, verwarmen, bewegen en informeren. Er is een grote toekomst voor elektrotechniek waar veel en mooi werk in te doen is. Ik raad jeugd aan om voor dit vakgebied te kiezen” vertelt Jan enthousiast.

DUURZAAM

,,Enkele jaren geleden hebben we ons bedrijfspand aan De Brug, tegenover de Bereden Politie, laten voorzien van een nieuw en goed geïsoleerd dak en meteen zonnepanelen laten aanbrengen. Natuurlijk is alle verlichting bij ons uitgevoerd met LED. Onze energiekosten zijn daardoor spectaculair gedaald waarmee bewezen is dat duurzaamheid loont.”

STOPPEN OF AFBOUWEN

Omdat Jan nu bijna 44 jaar actief is in de elektrotechniek en het runnen van een bedrijf topsport is, heeft hij besloten om vanaf nu rustiger aan te gaan doen. Twee monteurs gaan hun carrière voortzetten bij JSO Elektrotechniek B.V. in Odijk.

Jan van Leur zelf gaat met zijn vaste administratieve ondersteuner Gea van Dort, en monteur Bas Verheul, verder om met z’n drieën alleen nog te gaan werken voor klanten waarvoor JNC Elektrotechniek B.V. eerder actief is geweest. JNC Elektrotechniek BV gaat dus, ondanks de stoppen in hun logo, niet stoppen maar in afgeslankte vorm verder!

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie