Het nieuwe en oude winkeloppervlak bedraagt nu samen ruim 200 m2.
Het nieuwe en oude winkeloppervlak bedraagt nu samen ruim 200 m2. JIXX fashion

Dameskledingzaak JIXX nu nog groter

23 februari 2023 om 14:30 Zakelijk

BUNNIK JIXX fashion in Bunnik heeft afgelopen weken flink verbouwd in het naastgelegen leegstaande pand. Afgelopen vrijdag 17 februari is de vernieuwde winkel feestelijk geopend. Het nieuwe en oude winkeloppervlak bedraagt nu samen ruim 200 m2.

JIXX heeft zich sinds april 2021 gevestigd in Bunnik en wordt sinds de opening druk bezocht. ,,In Bunnik is er verder weinig aanbod, je kon merken dat veel dames erg blij waren met de komst van een kledingzaak. Ook komen er steeds meer klanten uit de regio op af. Het aanbod van Nederlandse en Scandinavische merken met oog voor duurzaamheid, spreekt de mensen aan”, aldus eigenaresse van de winkel Jikke Bartelds.

MERKEN ERBIJ 

Behalve de uitbreiding in oppervlakte, krijgt JIXX er ook merken bij; Fabienne Chapot, 10Days, Scotch & Soda en Birkenstock worden aan de collectie toegevoegd. Jikke: ,,Jong en oud is welkom en heeft de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod dameskleding, schoenen en accessoires.”

PERSOONLIJK PRAATJE

JIXX heeft ook een webshop en inspireert via Instagram, maar gelooft tegelijkertijd in de kracht van de fysieke winkel. Jikke: ,,Online vind je geen deskundige stylistes die ook een persoonlijk praatje met je maken en een kopje koffie voor je inschenken. Juist de combinaties die de klanten kunnen maken van de verschillende merken, zorgt ervoor dat je een outfit kan creëren wat bij je past en waar je je goed in voelt.”

Er worden ook shopavonden georganiseerd na sluitingstijd. Je kunt dan vanaf 4 personen terecht voor advies en inspiratie onder het genot van een hapje en drankje. JIXX fashion verkoopt onder andere de collecties van By-bar, Minus, Dante6, Modström, Lollys Laundry, Lois jeans, Second Female, Knit-ted, Co’couture en Viavai schoenen.

JIXX 

Dorpsstraat 34, Bunnik

www.jixxfashion.nl

Instagram: jixx_fashion

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie