Denise Gijsbertse in The Flower Booth
Denise Gijsbertse in The Flower Booth Karin Tim-Mijland
De etalage

The Flower Booth opent in Odijk

23 maart 2022 om 11:09 Zakelijk

ODIJK ,,Bloemen zijn het mooiste product van de wereld om mee te werken”, zegt Denise Gijsbertse. Op 1 april opent zij haar eigen bloemenzaak The Flower Booth in Odijk. Daar verkoopt ze diverse soorten bloemen per stuk en door haar zelfgemaakte boeketten. ,,Het is een mooi assortiment van goede kwaliteit”. Ook accessoires zijn er te koop.

door Karin Tim-Mijland

Tijdens een stage in een bloemenzaak hoorde Denise van de eigenaresse: ,,Je hebt het in je vingers, dit moet je gaan doen.” ,,En ik vond het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn”, zegt Denise. Vervolgens startte ze met de vijfjarige opleiding Bloem, Groen en Styling. In de laatste twee jaar daarvan haalde ze haar ondernemersdiploma. Daarna werkte ze in een bloemenzaak. Daar kreeg ze zoveel verantwoordelijkheid dat ze zich realiseerde dat ze eigenlijk de hele zaak runde. Toen was de stap naar een eigen bloemenwinkel snel gezet, want dat was al lange tijd haar ambitie. ,,Ik heb nu alle tijd om de winkel tot een succes te maken.”

Het assortiment is uitgebreid. ,,Alles was je in een bloemenzaak kunt kopen, kun je bij mij kopen.” Zoals steeds verschillende soorten verse bloemen. ,,Het is een versproduct, dus ik ga bijna elke dag naar de veiling.” Er zijn steeds andere soorten te koop, dus het aanbod is niet steeds hetzelfde en is ook seizoen afhankelijk. Daarnaast is er de keuze uit vaasjes, waxinelichtjes, geurstokjes en -kaarsen.

Ook voor bruidswerk en rouwstukken kan men er terecht. ,,De bestelling hiervan kan niet telefonisch, want mensen kunnen beter naar mij toekomen zodat we het goed kunnen bespreken.” Het gesprek over bloemen voor een bruiloft is op afspraak omdat dit wel 1 uur á 1,5 uur duurt. ,,Mensen worden vrolijk van bloemen, ook al is het voor een uitvaart.”

Heeft Denise zelf een lievelingsbloem? ,,Bloemen zijn zoiets moois, ik heb niet een specifieke bloem waar ik veel van houd. Van elk seizoen heb ik wel een lievelingsbloem. Rozen vind ik heel mooi en pioenrozen, die worden veel verkocht tijdens moederdag.” Ze besluit: ,,Het is echt mijn passie geworden, niet alleen mijn werk.”

Om de opening van haar zaak te vieren, krijgen klanten op 1 en 2 april bij een aankoop van minimaal € 10 een voucher voor 10 % korting op een volgende aanschaf. Deze bon is geldig tot en met 16 april.

The Flower Booth, de Meent 32C Odijk

Facebook en Instagram: theflowerbooth_Odijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie