Susanne
Susanne Agnes Corbeij

Meer dan Kaas viert de Nationale Kaasweek 2022

16 maart 2022 om 16:00 Zakelijk

ODIJK Bij de lokale specialist in kaas ‘Meer dan Kaas’ aan De Meent 32a in Odijk wordt van 14 tot en met 20 maart de Nationale Kaasweek gevierd.

Nederlanders eten gemiddeld maar liefst 19,1 kilo kaas per jaar. Deze hoeveelheid is jaarlijks groeiende wat de populariteit nog maar eens benadrukt en dat wordt gedurende deze week gevierd. 

Tijdens de Nationale Kaasweek ontvangt iedere klant bij aankoop van minimaal 500 gram kaas een heerlijke kaasdipper kado. Daarnaast krijgt iedere 20ste klant iets anders lekkers voor bij de borrel. ,,Voor de kleinste kaasliefhebbers hebben we een kleurplaatwedstrijd met leuke prijzen”, aldus Susanne van Waas van de kaaswinkel. ,,Kaas is een enorm populair en gezond product en heeft niet voor niets een plek in de schijf van vijf.”  

Kaas levert samen met de melk en melkproducten gemiddeld ongeveer 60% van de dagelijkse inname van calcium. En 40% van vitamine B12. Zuivel is daardoor belangrijk voor een gezonde voeding in Nederland, heeft het Voedingscentrum vastgesteld. Corona heeft ertoe geleid dat steeds meer consumenten de weg terug hebben gevonden naar de lokalespecialisten. 

,,Wij zorgen het hele jaar door voor de meest bijzondere kazen, geven persoonlijk advies eninspireren. Tijdens de Nationale Kaasweek laten wij onze klanten hier graag mee kennismaken.”

Lijkt het jou ook leuk om mensen te adviseren en te helpen in de winkel? Neem dan contact op met Susanne. Zij zoekt hulp voor op de zaterdag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie