Statema Mondzorg breidt uit

Zakelijk

Bunnik Vanaf mei 2017 is Statema Mondzorg gevestigd op een nieuwe, ruimere locatie aan Het Slot 29-31 in Bunnik. Ook de inrichting en alle apparatuur zijn compleet vernieuwd. Naast eigenaar mondhygiënist Petra Statema is zelfstandig mondhygiënist Marleen Goossen het team inmiddels komen versterken.

In 2008 heeft Petra Statema zich gevestigd met haar mondhygiënepraktijk aan de Voerliedenhoek te Bunnik waar ze een fijne samenwerking had met de tandartsen van tandartsenpraktijk Meijer. In 2016 neemt Petra het besluit om haar droom te gaan verwezenlijken.Zodoende is ze op zoek gegaan naar een eigen pand waar ze met meerdere ondernemers onder één dak kan samenwerken.Van het een kwam het ander en uiteindelijk heeft Petra de juiste plek voor haar praktijk gevonden. Petra: ,,We zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat en hebben veel zin om samen de praktijk verder uit te bouwen."

Toegankelijk Eén van de dingen die Statema Mondzorg onderscheidt van anderen, is de toegankelijkheid en onafhankelijkheid. ,,We hebben wel contact met de tandarts, maar zitten op dit moment niet onder één dak met een tandarts. We werken vanuit onze eigen kracht. We leveren daarbij geen standaard pakket, maar kijken naar wat het individu nodig heeft." Voor een bezoek aan de mondhygiënist is geen verwijzing nodig van uw tandarts nodig.

Samenwerking Na twintig jaar als mondhygiënist, waarvan negen jaar al werkzaam in Bunnik, geeft de nieuwe locatie Petra rust om haar eigen pad te volgen: ,,Onze wens is om een goede samenwerking te hebben met andere tandartspraktijken, maar dan wel vanuit onze eigen plek. We hopen dat deze plek vriendelijk en uitnodigend zal zijn, waardoor de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt." Door de uitbreiding van de capaciteit is er ruimte voor nieuwe patiënten. ,,Daarnaast hebben wij nog twee ruimtes beschikbaar voor andere ondernemers zoals bijvoorbeeld collega's in ons vakgebied of andere disciplines", zegt Petra enthousiast.

Preventie "Hoe langer je met je eigen gebit doet des te beter is je levensverwachting. Wij adviseren om al op vroege leeftijd het gebit serieus te nemen en te zorgen voor doeltreffende preventie. Vanaf jonge leeftijd kunnen ouders hun kinderen al laten wennen aan de stoel en omgeving. Wij zorgen voor een goede poetsinstructie en begeleiden uw kind voor een gezonde mond."

Gezonde mond De mondhygiënist is beslist de specialist in preventieve mondzorg voor jong en oud. Voor jeugd tot 18 jaar worden behandelingen bij de mondhygiënist vergoed door de zorgverzekering. ,,Onze stelling: Preventie is de nieuwe tandheelkunde. Want voorkomen is beter dan genezen. Voor zowel preventie als voor de behandeling van tandvleesproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u willen we werken aan een gezonde mond."

Statema Mondzorg is gevestigd in het centrum van Bunnik en is de gehele week geopend. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en parkeren is gratis en kan voor de deur m.b.v. een parkeerschijf.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag een kijkje willen nemen in de praktijk? Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak, bel 030-2766038 of 06-17202893.

advertentie
advertentie