Open dag bij Golfbaan Kromme Rijn

19 april 2017 om 00:00 Zakelijk

BUNNIK De zon schijnt en de negen holes van Golfbaan Kromme Rijn nodigen uit om een ronde golf te spelen. De geschikte locatie om zakenpartners beter te leren kennen. Daarom verwelkomt de golfbaan alle toekomstige bedrijfsleden om kennis te maken tijdens de open dag op 10 mei.

Golfbaan Kromme Rijn werd in 1998 aangelegd. De hoogteverschillen, waterpartijen en uitgebreide beplanting zorgen voor een uitdaging voor golfers van alle niveau's. Het worden ook wel 'intieme holes' genoemd. ,,Het voelt als een wandeling door het park als je hier loopt", zegt directeur Thomas Kahnt lachend. Een bij uitstek geschikte locatie om je zakenrelatie een keer uit te nodigen, legt hij uit. ,,Het is lastig om een rol te spelen op de golfbaan. Als twee ondernemers samen gaan golfen, leer je die persoon kennen zoals hij echt is. Wordt hij boos als hij een slechte slag maakt of is de persoon juist heel ijverig? Je hoeft het ijs niet meer te breken, het golfspel is gelijk je gemeenschappelijke basis." Na het golfen een hapje eten in het restaurant is ook geen probleem, want daar staat het personeel van het Grand Café voor de sporters klaar. Kahnt: ,,Wij hebben geen vrijwilligers. Iedereen die een taak heeft, wordt daarvoor betaald. Dat doen we om de snelheid en dienstbaarheid op niveau te houden."

In het bestand van de golfbaan staan nu ruim vijftig bedrijfsleden van mkb-bedrijven. ,,Eigenlijk alles binnen een straal van 25 minuten rijden", zegt Kahnt.

Open Golfdag B2B Voor wie nu nog twijfelt, organiseert Golfbaan Kromme Rijn de Open Golfdag B2B op 10 mei. Die dag wordt er zowel een clinic gegeven als een wedstrijd gespeeld en dat alles exclusief voor ondernemers. Dat betekent dat er niet alleen gespeeld wordt, maar er is ook ruimte voor netwerken. ,,Op iedere afslagplaats is een ondernemer uit ons netwerk die iets ludieks presenteert. Een wijnleverancier laat bijvoorbeeld wijnen proeven, een ondernemer die golfschoenen op maat maakt doet zijn verhaal en we hebben ook een afslagplaats waar de afslag van een parketvloer plaatsvindt", zegt Kahnt trots. En na afloop is er nog meer gelegenheid tot netwerken, als alle deelnemers aanschuiven voor de borrel. Als dat goed bevalt en je wordt bedrijfslid voor 31 mei 2017, dan betaal je voor een jaarlidmaatschap geen € 1.900 maar € 1.500 in het eerste jaar.

Voorrecht Voor die leden organiseert de golfbaan zes keer per jaar wedstrijden en daarnaast mag je langskomen wanneer het uitkomt. Kahnt: ,,Door onze gastenkaarten hoef je niet alleen te spelen, maar kun je juist je zakelijke relaties uitnodigen. Ook heb je het voorrecht om een starttijd eerder vast te leggen dan particuliere leden, zodat je zeker weet dat je met je gast een bepaalde ronde kan lopen. Bovendien wordt het bedrijfslogo gepresenteerd op de sponsorwand, website en op de televisie in het restaurant."

Aanmelden Aanmelden voor de Open Golfdag B2B op 10 mei kan via de website: www.krommerijn.nl/opengolfdagb2b. Maar vol is vol, dus wees er gauw bij!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie