Bomenproject onderwerp van gesprek

27 september 2017 om 00:00 Voorpagina

ODIJK Tijdens de tweede editie van Verhalen en Inspiratie van de Huiskamer van Odijk op 28 september vertellen Hein Dorrestein en Jaap Dekker over 'hun' bomenproject in Odijk. Vier jaar geleden werden honderden bomen aan de Singel vervangen, met dank aan een burgerinitiatief.

Jaap Dekker en Hein Dorrestein waren de initiatiefnemers van dit project. Donderdagavond 28 september blikken zij terug op dit project.  De oude bomen waren ziek en moesten worden gerooid. De beuken kwamen ervoor in de plaats. Ze staan er inmiddels goed voor en groeien voorspoedig. Maar: kwam het ook alweer zover?

De heren zullen stilstaan bij de aanpak, bij de rol van de gemeente, de inzet van velen, het georganiseer en de succesvolle afronding. Met herinneringen, lessen en anekdotes. Uiteraard kunnen er ook vragen gesteld worden. Het belooft een smeuïg en leerzaam verhaal te worden.

Aanvang is om 20.00 uur, in het Dorpshuis in Odijk. Het is gratis voor leden van de Huiskamer van Odijk. Voor nieuwe bewoners is het een bijzondere kennismaking met het kloppende groene hart van Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie