Open Huiskamer

Voorpagina

ODIJK De 650 leden van de Huiskamer van Odijk organiseren op zondag 3 september in het Dorpshuis een Open Huis voor hun buren, en dus eigenlijk voor alle Odijkers, die nog geen lid zijn van de coöperatie HvO. De Open Huiskamer wordt gevolgd door het dorpsfeest Odijk Komt Thuis.

De Huiskamer van Odijk bestaat nu twee jaar. Met tal van activiteiten en services, circa 100 vrijwilligers, een beroepskracht en maar liefst 650 leden is aangetoond dat in een behoefte wordt voorzien. De Huiskamer is er voor en door Odijkers. Op die manier verstrekt de dorpse gemeenschap zichzelf. Ieder lid kan iets bijdragen en gebruik maken van de diensten, zo wordt 1 + 1 ineens 3.

Het is de droom van het bestuur dat alle Odijkers mee gaan doen met de Huiskamer. Daarom worden alle leden gevraagd een buurman of -vrouw mee te nemen die nog geen lid is. De contributie is 2 euro per maand en daarvoor kan het hele gezin gebruik maken van de Boekenkast, Helpende Hand, Chauffeur, Eettafel, het Ouder Kids café en vele andere diensten.

De OPEN HUISkamer is 3 september a.s. vanaf 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur voor iedereen open. Vanaf 6 september is de Huiskamer van Odijk elke wonesdag geopend van 10.00 tot 12.00 en in de avond vanaf 19.30 uur.

advertentie
advertentie