Blokker wordt Op=Op

26 juli 2017 om 00:00 Voorpagina

BUNNIK De Blokker op Het Slot in Bunnik is overgenomen door Op=Op, een discountmerk. Dit is het resultaat van een 'grootschalige reorganisatie en ontmanteling van het kwakkelende familiebedrijf', zo stelt het Financieele Dagblad (FD). Op dit moment is er nog uitverkoop. In het najaar verandert de winkel.

Agnes Corbeij

Twee maanden geleden maakte Blokker Holding, eigendom van de familie Blokker, bekend dat de formules Leen Bakker, Maxi Toys, Big Bazar, Xenos en Intertoys in de verkoop gingen. Alleen de huishoudwinkels met de naam Blokker wil de familie houden. Maar ook daarvan worden de 100 slechtste filialen gesloten.

Blijkbaar hoort de winkel in Bunnik bij die 100. In totaal neemt Op = Op Voordeelshop 31 winkels over van Blokker. Op=Op Voordeelshop is een discounter in drogisterijproducten. Eind jaren negentig openden de eerste filialen hun deuren in Noord Nederland. Nu werkt Op = Op Voordeelshop toe naar landelijke dekking. Eind dit jaar zijn er 161 winkels. In Zeist zit er ook een.

Het verdwijnen van Blokker uit Bunnik komt niet als een verrassing. De nieuwe moderne uitstraling van andere Blokkers, bleef in Bunnik uit. Huidige medewerkers kunnen solliciteren bij Op = Op.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie