Valkenburg bedankt

5 juli 2017 om 00:00 Voorpagina

BUNNIK Bryan Valkenburg (51) uit Bunnik kreeg van het VriendenFonds een cheque als dank voor zijn vrijwilligerswerk bij het Fonds Verstandelijk Gehandicapten. Hij kan het uitgeven aan een voetbalweekend in een Europese stad naar keuze.

Valkenburg zet zich al jaren in als vrijwilliger op het snijvlak van sport en mensen met een beperking. Zo is hij al jaren de drijvende kracht achter Stichting Sportlight. Deze stichting organiseert de jaarlijkse estafette Ambtenaren- en Zorgmarathon, met Fonds verstandelijk gehandicapten (FVG) voor het vierde jaar als goed doel.

Daarnaast is hij ook collectant van Fonds verstandelijk gehandicapten. Reden voor directeur Daniëlle Schutgens van FVG om Bryan aan te dragen bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Dit fonds laat hartenwensen van vrijwilligers van goede doelen in vervulling gaan. Daniëlle Schutgens: "Bryan organiseert de marathons met veel passie en toewijding. Het zijn grootse, jaarlijkse evenementen, waar hij heel wat vrijwillige uren in steekt en waarbij hij ook zijn gezin - vrouw Monique en zoon Max - en vrienden betrekt."

Jaarlijks leveren deze marathons een mooi bedrag op voor mensen met een verstandelijke beperking. Valkenburg was verrast. "Ik doe het gewoon heel erg graag."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie