Mammas & Pappas zoeken versterking

11 januari 2017 om 00:00 Voorpagina

WERKHOVEN De Mammas & Pappas uit Werkhoven zijn op zoek naar versterking. Daarom wordt er op woensdagavond 18 januari van 20.00 tot 22.00 uur een open repetitie gehouden in 't Hart van Werkhoven. Inloop is vanaf 19.45 uur met koffie en thee.

De Mammas & Pappas is een swingend popkoor uit Werkhoven. In 2008 werd het opgericht als kerstkoor op de Delteykschool, maar al snel werd het repertoire uitgebreid. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot een 25-koppige groep. Onder leiding van een enthousiaste, geschoolde dirigente brengt de groep een veelzijdig, vaak vierstemmig, repertoire. Er wordt gewerkt met orkestbanden voor een lekker vol geluid, of met live pianobegeleiding bij de meer gevoelige nummers.

De gezelligheid en het plezier staan voorop: bij de repetities wordt veel gelachen en bij de optredens spat het plezier van het podium. Het repertoire bestaat uit swingende popsongs en mooie ballads. Binnen het repertoire is ook aandacht voor kerstnummers.Wil je een keer uitproberen of zingen iets voor jou is, grijp dan nu je kans. Meer informatie over het koor, het repertoire en de open repetitie is te vinden op mammaspappas.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie