Odijks Muziekcafé

Voorpagina

ODIJK De tweede editie van het Odijks Muziekcafé vindt plaats op zaterdag 20 augustus om 20.00 uur. De eerste versie, in juni, was een groot succes. Een avondje gratis live muziek waar iedereen welkom is, om te luisteren of te spelen. Dat hadden de initiatiefnemers voor ogen en dat is het precies geworden.

Arjan van Vulpen stelde zijn apparatuur beschikbaar, Het netwerk van Hans Molenaar en Esther Klarenbeek hielp ook mee. Met het enthousiasme van Willem Sterkenburg er bovenop ontstond een succesvolle formule. Muzikanten krijgen de kans om alleen of samen met anderen te musiceren. Arjan van Vulpen heeft veel ervaringen met vergelijkbare initiatieven: "Hier in de regio zie je vaak dezelfde muzikanten. Dat betekent dat de sfeer er meestal al snel inzit. Dan heb je de hele avond live muziek; bekende nummers, maar ook artiesten die een nieuwe nummer eens willen laten horen. Het is vooral heel gemoedelijk, voor de bezoekers een relaxed avondje uit." Sportcafé De Linde leent zich uitstekend voor zo'n initiatief: "De ruimte is prima, knus en de muziek klinkt er verrassend goed."

Het Muziekcafé gaat in elk geval het hele jaar door, op elke derde zaterdag van de maand. Meer informatie: www.muziekcafeodijk.nl

advertentie