Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

VC Kromme Rijn kampioen in Zeister Volleybal Competitie

23 april 2023 om 12:40 Volleybal

ODIJK De ZVC teams van VC Kromme Rijn Volleybal uit Odijk speelden afgelopen week de laatste competitieronde van het voorjaarseizoen. Er werd een team kampioen.

Woensdagavond kon team Gemengd–4 het kampioenschap vieren. Na een welverdiende 2–1 zege in Driebergen tegen directe concurrent Spirit–2 kon de kampioensbal van de Mix–B–poule in ontvangst worden genomen.

In de gemengd-A-poule waren de resultaten wisselend. Het 2e team is met gelijk puntenaantal geëindigd als Spirit-1 maar moesten de titel op spelpunten uit handen geven. De gemengde teams 1 & 3 op hebben resp. de 5e en 6e plaats behaald.

Het dames- en het herenteam streden beiden om de 2e plaats in de eindstand. Dat lukte de heren wel dankzij een 2–1 overwinning op De Treffers. De dames verloren met dezelfde cijfers en zijn daardoor als 3e geëindigd.

Het vizier gaat vanaf nu naar het volgend seizoen. De teams hebben plaats voor versterkingen. Belangstellenden kunnen de rest van het seizoen gratis komen meetrainen. Zie onze website voor trainingstijden en overige informatie.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Info: www.vckrommerijn.nlInlichtingen, 06–5100 0187, penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie