Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Volleybalwinst voor VC Kromme Rijn mannen

16 april 2023 om 13:26 Volleybal

ODIJK De Nevobo teams van VC Kromme Rijn Volleybal in Odijk speelden dit weekend de laatste competitieronde van het seizoen. Voor een volle tribune werden de toeschouwers bediend van mooie en spannende wedstrijden.

De heren traden aan tegen VCV uit Veenendaal. Met “werk-volleybal” moest geknokt worden voor elk punt. Dat lukte set 1, 2 en 3 zo goed dat ze alle drie werden gewonnen. De vierde set was de focus bij VCKR weg door een ernstige blessure bij een speler van VCV. Zowel aanval als verdediging kwam niet meer uit de verf. Niettemin werd een totaal onverwachte 3–1 winst geboekt tegen de nr. 4 uit de stand. De mannen zijn op de 10e plaats geëindigd.

De dames speelden tegen Bevoc uit Benschop. In de ranglijst staan deze teams op resp. 7e en 9e plaats. Van begin tot eind waren de dames aan elkaar gewaagd. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er een 5e beslissende set gespeeld moest worden. De gasten namen direct een voorsprong in deze set en gaven die niet meer uit handen. Met een 2–3 eindstand moest VCKR genoegen nemen.

Het vizier gaat vanaf nu naar het volgend seizoen. De Nevobo teams hebben plaats voor versterkingen. Belangstellenden kunnen de rest van het seizoen gratis komen meetrainen. Zie onze website voor trainingstijden en overige informatie.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl Meer info via 06–5100 0187 of penningmeester@vckrommerijn.nl .