pixabay.com/TaniaVdB

Matige resultaten voor volleyballers van VC Kromme Rijn

13 maart 2023 om 08:35 Volleybal

BUNNIK Afgelopen week speelden de teams van VC Kromme Rijn Volleybal weer hun competitiewedstrijden. De resultaten waren matig.

De dames kwamen zelfs twee keer in actie. Op donderdag thuis in Odijk tegen Wijk bij Duurstede. Na een razend spannende wedstrijd werd een 3–2 winst als eindstand genoteerd. Een dag later op vrijdagavond kwam het spel niet uit de verf. Een ruime 4–0 nederlaag kwam op het scorebord als uitslag.

De heren speelden een prima wedstrijd in IJsselstein. Tegen het bierteam van Vives moesten ze flink aan de bak. De wedstrijd verdiende een 5e beslissende set maar die kwam er niet. VCKR kon in set 4 een voorsprong van 24-19 niet omzetten in setwinst. Zodat een 3–1 nederlaag moest worden bijgeschreven voor de ranglijst.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .