Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Knappe winst Volleyballers VC Kromme Rijn

19 februari 2023 om 22:03 Volleybal

ODIJK Afgelopen donderdag speelden de mannen VC Kromme Rijn Volleybal in Odijk tegen Bourgondië uit Wijk bij Duurstede. Het werd een razend spannende clash met als resultaat de tweede wedstrijdwinst van het seizoen.

De gasten stoomden uit de startblokken met een 9-0 voorsprong waarmee ze meteen de 1e set binnen hadden. Halverwege de 2e set kwam de ommekeer. De irritaties bij de mannen uit WbD begon op te lopen nadat VCKR setwinst met 25-23 behaalde. In set 3 waren ze nog steeds van slag en die ging met 25-11 naar de thuisploeg. Set 4 ging terecht naar WbD waardoor een beslissende 5e set noodzakelijk was. VCKR pakte direct een kleine voorsprong en wist die vast te houden tot 15-12 set- en wedstrijdwinst. Het beslissende punt werd door uitblinker Yvo gescoord met een luidruchtige vreugdekreet. Deze teamprestatie smaakt naar meer. Zaterdag mag het team naar Limes in De Meern.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl . Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie