Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Winst en verlies Volleyballers VC Kromme Rijn

5 februari 2023 om 17:30 Volleybal

BUNNIK VC Kromme Rijn Volleybal heeft zaterdag de 2e thuisdag van 2023 gespeeld in Odijk. De dames tegen VV Utrecht. De heren tegen Enervo.

De VCKR vrouwen speelden tegen het laag geklasseerde Utrechtse VVU. Het klasse verschil was over duidelijk. De 1e set werd met 25–3 gewonnen. Hierna boden de gasten iets meer tegenstand maar ze konden VCKR geen pijn doen middels punten.

Dat de winst uiteindelijk 4–0 zou worden konden de toeschouwers zien aankomen.

De wedstrijd van de heren werd een heel ander verhaal. Dit was een wedstrijd 2e van onder tegen de 2e van boven. Na een pover begin kwam halverwege de wedstrijd een totale ommekeer. De 2e set-upper van VCKR wist de aanvallers goed te bereiken en die dreunde ineens veel meer punten binnen. Set 3 en 4 werd verdiend gewonnen zodat een 5e set de beslissing moest brengen. Die was voor VCKR iets teveel gevraagd. Niettemin 2–3 verliezen maar de zichtbare stijgende lijn is ingezet.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–51000187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie