Het voetbalveld van Bunnik'73 te Odijk
Het voetbalveld van Bunnik'73 te Odijk Richard Thoolen

Bunnik ’73 op zoek naar jeugdtrainers

7 maart 2023 om 15:45 Voetbal

BUNNIK Bunnik ’73 is op zoek naar gedreven en enthousiaste jeugdtrainers (voor hoofdklasse t/m 3e klasse) en een keeperstrainer die de club willen komen versterken. De club hoopt trainers te vinden die relevante ervaring als jeugdtrainer hebben. ,,Bij voorkeur trainers met een diploma UEFA-C of jeugdtrainer, maar dit is geen must. Het is belangrijk dat je bij wil dragen aan de ontwikkeling van onze spelers/teams”, laat de club weten. 

,,Vooral plezier staat bij onze club voorop maar zeker ook prestatie. Daarnaast hebben we respect hoog in het vaandel staan.”

Ambitieuze club

,,Bunnik ’73 is een ambitieuze club die haar jeugdopleiding graag wil verbeteren conform het Jeugdplan. Als trainer bij onze club krijg je begeleiding van de Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Daarnaast krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen, want de afgelopen jaren hebben verschillende trainersdiploma’s en/of andere cursussen gehaald via de vereniging.”

De voetbalclub komt graag in contact met mensen die zich hierin herkennen. Zij kunnen een mail sturen naar isteenbrink@ziggo.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie