Afbeelding

Veel deelnemers en mooi weer tijdens het jaarlijkse open tennistoernooi bij de Niënhof in Bunnik

2 augustus 2022 om 15:45 Tennis

BUNNIK Op zaterdag 6 augustus gaat het jaarlijkse open toernooi bij BLTC de Niënhof in Bunnik van start. Met meer dan 400 inschrijvingen en het 50-jarig jubileum van de club belooft het een gezellig en druk toernooi te worden.

Dit weekend start het RMA Verecos open toernooi bij de Bunnikse tennisvereniging BLTC De Niënhof. ,,Samen met onze sponsoren kijken wij uit naar een prachtige tennisweek. Gelukkig kunnen we dit jaar zonder corona beperkingen ons pop-up restaurant Tentorant openen en wat aanvullende activiteiten organiseren”, vertelt Lenneke Roodenburg die de voorzitter is van de tennisvereniging. ,,Zo kunnen we extra feestelijk aandacht besteden aan de 50-ste verjaardag van onze vereniging.”

STERK DEELNEMERSVELD ,,Voor het eerst sinds 2017 mogen we weer meer dan 400 spelers verwelkomen op ons tennispark. Het valt op dat het deelnemersveld vooral bij de heren heel sterk is”, aldus de organisatie. De plaatsingslijst wordt aangevoerd door TiemeNeijenhuis van L.T.V Breukelen met een rating van 2,8 en Remi Kegel uitkomend voor T.C. Bosheim uit Bussum en Tulip Tennisvereniging Hilversum met een rating van 2,5. Eerder dit jaar schreef Neijenhuis al het toernooi van zijn eigen club op zijn naam en won hij de hoogste dubbel bij L.T.C. Loenen. Bij ditzelfde toernooi in Loenen schreef Kegel de heren enkel op zijn naam en hij won ook al het Groenvliet Open in IJsselstein.  Bij de dames wordt de lijst met favorieten aangevoerd door Pleun Splinter en de thuis spelende favoriet Kim Onwezen.

PUBLIEK ,,Op ons terras is publiek van harte welkom om tennis te kijken onder het genot van een lekker drankje. Ook is het pop-up restaurant in de open tent weer geopend. Spelers, toeschouwers, maar ook inwoners van Bunnik weten ons Tentorant altijd goed te vinden”, vertelt Lenneke Roodenburg. ,,Het belooft perfect weer te worden om ‘s avonds buiten te eten en onze vrijwillige koks zijn er helemaal klaar voor.” 

FEESTJE Verder organiseert de vereniging op woensdagavond een bingo avond en op vrijdagavond een feestavond. ,,We hebben DJ Jean Paul van 033DJ’s bereid gevonden om te komen draaien. Hij staat altijd garant voor een mooi feestje.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie