Finale enkelspel met links Henny Pouw en rechts Hans de Jong.
Finale enkelspel met links Henny Pouw en rechts Hans de Jong. Tafeltennisvereniging OTIO

Henny Pouw clubkampioen OTIO

4 september 2022 om 21:22 Tafeltennis

BUNNIK Op zondag 4 september hield tafeltennisvereniging OTIO in de Rijnzaal de jaarlijkse clubkampioenschappen. Ondanks het zonnige weer deden veel leden een poging om de begeerde Rik Ros-trofee mee naar huis te nemen. 

In de ochtend werd echter eerst gestreden om de titel van dubbelkampioen. Na een voorronde waarin iedereen negen wedstrijden speelde, werden via kruisfinales uiteindelijk Hans de Jong en Mohannad Sharroef dubbelkampioen door in een enerverende finale vader en zoon John en Frank Kregel te verslaan.

POULEWEDSTRIJDEN Na de lunch met soep en broodjes werd de strijd voortgezet met poulewedstrijden en een tussenronde om ook hier weer via kruisfinales de finalisten te bepalen. Wederom was het Hans de Jong die de finale wist te bereiken, maar daar moest hij kansloos het onderspit delven tegen oldtimer Henny Pouw. 

GOUWE OUWE Het was alweer even geleden dat hij clubkampioen was geweest, maar dit keer liet hij er geen misverstand over bestaan. Hans de Jong dacht nog even een kans te maken met winst in de derde game, maar Henny Pouw was slechts aan het spelen met zijn 25-jaar jongere tegenstander en won de wedstrijd resoluut met 3-1.

TRAINING Met een drankje en een hapje werd een sportieve dag afgesloten. Komende dinsdag zullen alle verliezers weer opdraven bij de training. Die overigens gegeven wordt door... Henny Pouw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie